Smart IT solutions to drive your automotive business

Qualidata

QUALIDATA

Als specialist in gegevensbeheer, gaat inMotiv een stap verder. Data verzamelen en structureren is vandaag niet meer voldoende. Zeker als het gaat om uw klantgegevens. Qualidata is een nieuwe manier om klantgegevens ook up to date te houden, zodat u dankzij de correcte gegevens ten allen tijde uw volledige klantenbestand kan aanspreken. 

Qualidata wordt in België vertegenwoordigd door 3 partners. inMotiv is hierbij de referentiepartner voor de Automotive sector. 

SHARED ECONOMY

Qualidata is een platform dat actieve klantgegevens met elkaar vergelijkt. Deelnemers (adverteerders) maken deel uit van een community in dewelke zij geactualiseerde gegevens delen van hun actieve klantenbestand. Op die manier verschilt Qualidata fundamenteel van andere aanbieders van adresgegevens.

Het delen van assets en collaboratief denken maken de zakenwereld klaar voor de toekomst.

DE KRACHT VAN CORRECTE DATA

De belangrijkste voordelen voor de deelnemers van de Qualidata Community zijn:

  • meer effectieve communicatie met de consument
  • betere kennis van de klant
  • een geautomatiseerd proces

Maar er zijn zeker ook voordelen voor de consument:

  • herkenning en beloning voor klantentrouw
  • promotionele informatie op het juiste adres
  • gerichte en persoonlijke informatie

PRIVACY

Meer en meer wensen consumenten te begrijpen wat u met hun gegevens doet. Als deelnemer van Qualidata zal u ook uw klanten hierover kunnen informeren. Qualidata is een verificatieplatform voor adresgegvens; een helder concept dat consumenten makkelijk zullen begrijpen.

VEILIGHEID

Het uitlekken van data wordt voorkomen door een hoogbeveiligde data-omgeving en sterke data-uitwisselings-protocollen. Alle datastromen zijn beveiligd door encriptie en toegangscodes. Duidelijke protocollen resulteren in een veilige omgeving voor uw klantgegevens.

Lees ook: QUALIDATA:  BETTER DATA BY COMBINING FORCES