Smart IT solutions to drive your automotive business

 

Bedrijfspresentatie

inMotiv is een softwarebedrijf met nationale en internationale klanten. Wij voorzien softwaretoepassingen voor een waaier aan bedrijven die hoofdzakelijk actief zijn in de autosector.
Onze klanten variëren van verzekeringsmaatschappijen tot verdelers van automerken, alsook meer dan vijftig organisaties die losstaan van de autobranche.
Microsoft erkent onze competentie en expertise, waardoor wij het genoegen hebben onszelf << Microsoft Certified Partner >> te noemen.

inMotiv voorziet, met haar huidig Autoconnect merk, uw bedrijf van op maat gemaakte, kwaliteitsvolle en krachtige internetoplossingen.

 

De volgende cijfers vermelden wij graag als referentie voor onze kennis en kunde in het aanleveren van softwareapplicaties voor de autosector.

+ 25 merken
+ 30 leasingmaatschappijen
+ 30 verzekeringsmaatschappijen
+ 3000 concessiehouders
+ 7500 makelaars
+ 10 000 gebruikers
+ 1 000 000 inschrijvingen via WebDIV

Wij staan u graag bij met raad en daad, zodat u optimaal gebruik kan maken van onze webapplicaties. We hebben elke toepassing zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt maar proberen constant verbeteringen aan te brengen. Wij horen dan ook graag uw opmerkingen en beantwoorden zo snel mogelijk al uw vragen. Aarzel niet om ons te contacteren via de contactpagina.

Wilt u meer weten over de algemene voorwaarden bij een samenwerking, klik dan hier.

Share/Bookmark